Hem ljuva hem !

Så igår torsdag kväll landade vi hemma på ön igen. Vi körde direkt från Kinna där vi stod över natten. Föredömlig ställplats som Kinna kommun håller med. Plats för 4-5 husbilar samt du kan tömma wc kassett, fylla färskvatten samt det är gratis el ! Inte illa kan jag tycka.

Husbilsparkering i Kinna

Resan från Grenå till Varberg var helt odramatisk, gungade svagt och vi såg massor av vindkraftverk i havet. Såg ut som en skog av propellrar som snurrade ! Sista två dagarna var vi ju i Julesminde i Danmark och resan till Grenå var snabbt avklarad.

Hemåt igen

När vi tömde husbilen igår kväll var det lite tråkigt samtidigt som det var lite skönt att vara hemma i ett varmt och ombonat hem igen. Fast det var jäsiken vad stort allting är ! Efter vi rensat ut det mesta från husbilen så dog vi i soffan.

Rensat husbilen

Konstaterade vi gjort det igen, europa runt ! Två inbitna svennar tröskar runt i husbil ännu en gång ! Det vart 533 mil den här gången och 540 förra året så lite rutin börjar vi få nu.

Startade på 14707 mil
Hemma igen 15240 mil på mätaren mao 533 mil i Europa

Va hörde jag planering för nästa år !!! Njaaaa vi har väl lite lösa planer men det är på tok för långt fram. Sverige eller Italien. Vi får se vart det slutar !

Söndag blir sista inlägget för den här gången !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 11 =